6 Haziran 2018 Çarşamba

Yıkım ittifakının Demirtaş sevgisi


SP cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu, düzenleyeceği mitinglerde boş meydanlara konuşacağını anladığı için seçim çalışmalarını salonlarda yapmaya devam ediyor. Diğer taraftan pkk güdümlü çukur siyasetçi Demirtaş'ın özgürlüğünü savunuyor.

Suni rüzgarla yol almaya çalışan Akşener'in havası sönmeye devam ediyor. Oy almak için her kesime mavi boncuk dağıtıp kimliksiz parti kuran Akşener, nerede miting yapsa düşük katılım oluyor.  Siyasetin medyada parlatılıp, anketlerde oy şişirmekle olmadığını anlamıştır. Akşener, mağdur rolü oynamaktan da vazgeçmelidir. Son Gaziantep hadisesi çok bayat ve zorlama oldu. Diğer muhalefet adaylarında olduğu gibi Akşener de pkk güdümlü Demirtaşın özgürlüğünü istiyor.

CHP adayı Muharrem İnce, teröre bulaşmış HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkmakla övünüyor. Pkk'nin emriyle siyaset yapan Selahaddin Demirtaşı hapishanede ziyaret ediyor. AK Partiye karşı sert olayım derken rezil oluyor. Çiftçiye 2.35 kuruş olan mazot, ben seçilirsem 3 lira olacak diyor.

Muharrem İnce, bölücü Demirtaş için özgürlük isterken,  ülkü bölünmesin diye görev yapan kolordu komutanını, Cumhurbaşkanını alkışladığı için"apoletlerini sökeceğim" diye tehdit ediyor. (çiviyi bile zor söker )

Muhalefet adaylarının ortak bir özelliği var.


Akşener veya İnce'nin kazanma şansı olması için HDP seçmeninin oylarını alması gerekiyor. İşte bu yüzden hem Akşener hem İnce Demirtaşa yalakalık yapıyorlar. Yapmaya da devam edecekler. HDP barajı geçsin diye bir kısım CHP'li HDP'ye oy bile verecektir. Yakında Akşenerden HDP'nin barajı geçmesiyle ilgili açıklamalar duyarsak hiç şarşırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder