17 Mart 2018 Cumartesi

Afrin'de Bir TÜRK



          TSK tarafından 20 Ocak'ta  başlayan Zeytin Dalı Harekatının 57. gününe girildi. Bugüne kadar toplam 3444 YPG'li terörist öldürüldü.

          Operasyonun başladığı gün YPG'li teröristlerin bittiği gündü. Askerimizin bu operasyonu başarıyla yerine getireceğinden kimsenin kuşkusu yoktu. Nitekim öyle de oldu. Askerimizi gören teröristler ya kaçtı ya da öldü.

          Bugüne kadar edinilen bilgilere bakıldığı zaman ülkemiz YPG'den çok YPG şemsiyesi altında toplanan Birleşik Terör İttifakı ile mücadele ediyor.

          Öyle ki, mücadele ettiğimiz teröristlerin:
Kıyafetleri, silahları ve maddi desteği ABD'den,
Terör tünellerinin mimarı Alman, betonu Fransız şirketten,
YPG'ye destek veren yabancı teröristler Avrupa ülkelerinden,
Propaganda desteği Avrupa basınından,
Terör örgütüne destek mitingleri polis koruması eşliğinde yine Avrupa ülkelerinden.

          Türk ordusu meydana indiği andan itibaren bu çok uluslu terör ittifakının da fos olduğu ortaya çıktı. Düne kadar YPG'li teröristleri basın yoluyla şirin göstermeye çalıştılar, teröristlerin bölge halkına yaptığı zulümleri görmezden geldiler. Ancak hiçbiri fayda etmedi. Türk ordusu geldi oyun bitti.


          Askerimiz öylesine hassas bir operasyon yapıyor ki siviller zarar görmesin diye canını dişine takıyor. O yüzden yerli ve yabancı terör destekçileri ucuz yalan söylemek ve başka olaylara ait fotoğraflarla iftira atmak dışında hiçbir şey yapamıyorlar. 

          Askerlerimiz tarafından eğitilen, kordine edilen ÖSO mensuplarının operasyona katkılarını göz ardı etmemek gerekir. Askerlerimizle beraber YPG'li teröristlere karşı mücadele ediyorlar. Tabi bu durum bazılarını rahatsız ediyor. ÖSO mensupları kadar faydası olmayanlar, ÖSO'ya iftira atıp, hakaret ediyorlar. 

         
Zeytin Dalı Harekatı çok kullanışlı terör örgütü için sonun başlangıcıdır. Afrin, teröristlerden kurtarıldığı zaman sıra Münbiç'e gelecek, sonra da Fırat'ın doğusuna... Sınırlarımızdaki teröristler yok edilene kadar mücadeleye devam.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder